Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Väldigt gott.

Ingredienser

Instruktioner

1. Förbered tillbehören, se respektive recept. Tomaterna delas, toppas med pepparrotsvisp och gratineras 3-4 minuter i 225 graders ugn. Broccolibuketterna kokas någon minut i lättsaltat vatten. 2. Putsa köttet och skär det i fyra lika stora skivor. Tryck ut skivorna lätt med handen. Värm en stekpanna ganska rejält och tillsätt smör och olja. Så fort det tystnat i pannan läggs köttet i och värmen sänks till hälften. 3. Stek köttet ett par minuter på vardera sidan. Salta och peppra först efter det att köttet vänts. 4. Lägg upp pyttpotatis på varma tallrikar, fortsätt med kött, lite madeirasås och till sist grönsaker och persiljesmör. Garnera gärna med stora persiljekvistar och servera bums innan smöret hinner smälta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.