Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fräst matvetesallad med chorizo och grönsaker

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Färdigkokt matvete på burk är riktig snabbmat, och nyttig. Matvetesalladen är också god att äta kall.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek eller grilla korven.
  2. Stek grönsakerna i oljan i en stekpanna. Häll av vätskan från matvetet och blanda ner i stekpannan. Smaka av med salt.
  3. Skölj ruccolan och blanda ner i matveteblandningen.
  4. Servera salladen med korv och ajvar relish.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • McGonagall 22 januari 2011

    Den här var lättlagad och god, kan dock vara vettigt att säga ungefär hur lång tid det tar att få wokgrönsakerna varma (jag tog dem direkt från frysen och det tog minst 20 minuter innan de var klara). Jag skulle dock inte blanda ner ruccolan utan ha den på sidan av så var och en kan blanda själv (matlådeperspektiv). För barnen är det lätt att koka lite pasta istället ifall de har svårt för matveteblandningen. Bra vardagsrätt som jag kommer att göra igen!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.