Fräst matvetesallad med chorizo och grönsaker

Färdigkokt matvete på burk är riktig snabbmat, och nyttig. Matvetesalladen är också god att äta kall.

Ingredienser

4 chorizo
1 påse wokgrönsaker, 400 g
1 msk rapsolja
2 burkar matvete à 400 g
1 tsk flingsalt
50 g ruccolasallad

Tillbehör:
1 dl mild ajvar relish

Betyg (1 röst)
Antal personer
4 st
Visningar:
934
Sparat:
17

Gör så här

Stek eller grilla korven.

Stek grönsakerna i oljan i en stekpanna. Häll av vätskan från matvetet och blanda ner i stekpannan. Smaka av med salt.

Skölj ruccolan och blanda ner i matveteblandningen.

Servera salladen med korv och ajvar relish.
Dela

LIKNANDE RECEPT

Matvetesallad recept
av Fin
över 2 månader
av enAnnan
över 2 månader
över 2 månader
av Fin
över 2 månader
av nelia79
över 2 månader
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.