Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabba frallor

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Snabbt till frukost, behöver inte jäsa. Har bakat dessa många gånger.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader
  2. Rör ihop ingredienserna och rör degen smidig. Lägg degen på mjölat bakbord eller mjöla händerna och ta bitar och rulla dem.
  3. Lägg dem på bakplåt med bakplåtspapper. Pensla med mjölk eller vatten.
  4. Grädda dem 10 minuter i ugnen.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • asacjohansson 13 oktober 2010

    Jättegoda!!! tack för receptet, passade perfekt en lite frusen förkyld kvinna!

  • gp96 22 februari 2011

    Går det att använda mjölk i stället för yoggi?? :)

  • samcharlie 23 februari 2011

    Gjorde frallorna imorse..gott gott..barnen åt med god aptit..:).å snabbt å smidigt att göra..:)

  • blumsan 14 oktober 2012

    Supergoda o verkligen smidiga att göra iordning. Jag hade inget grahamsmjöl hemma utan tog rågsikt, blev aningen kompakta men både kräsen gubbe o barna som nästan inte brukar titta åt smörgåsen åt så d stod härliga till :) kommer utan tvekan göras snart igen!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.