Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frallor med fikon och valnötter

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Mycket goda frukost frallor som du gör på kvällen och låter jäsa i kylskåpet över natten. PÅ morgonen är det bara in med dem i ugnen och tio minuter senare kan ni avnjuta frukost med nybakat bröd..

Ingredienser

Instruktioner

Rör ut jästen i kalt vatten. Tillsätt olja, salt och honung. Hacka valnötter och fikon grovt och rör ner. Blanda i mjälet till en smidig deg. Forma en längd av degen som du delar på sex och gör bullar av. Lägg bullarna på en bakpappersklädd plåt och ställ den svalt, gärna i kylen under natten. Grädda bullarna på morgonen i 250 grader ca. 10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.