Fin sälta som balanserar det söta. God, krispig skorpa. Mycket kladdig.
Instruktioner
- Sätt på ugnen, 175 grader. Smörj och mjöla
en springform.
- Blanda mjöl, kakao, bakpulver och salt i en
skål.
- Hacka chokladen och smält den över
vattenbad tillsammans med smöret.
Vispa ägg och socker vitt och pösigt och
vänd ner chokladblandningen.
- Rör försiktigt ner mjölblandning och allra
sist creme fraichen.
- Häll smeten i formen och grädda i 35-40
minuter (om formen är 24 cm i diameter) 175
grader. Ta ut och låt svalna.
- Lossa kakan försiktigt och låt den vila i
några timmar tills den satt sig. Den ska vara
kladdig i mitten.
Sikta florsocker genom en sil över kakan
och servera med grädde eller glass.
Publicerat den
7 juli 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Den här kakan var supergod!! =) Jag kommer garanterat att göra den fler gånger. MVG+