Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fransk kycklinggryta

 
Skriv ut

Festlig och god kycklinggryta smaksatt med dijonsenap och vitt vin.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingfiléerna i 2 cm stora bitar och dela champinjonerna.
  2. Hetta upp en stekpanna eller gryta och fräs kyckling, champinjoner och lök i smör.
  3. Tillsätt vin, buljong, grädde och senap och låt koka upp.
  4. Red av med maizenamjöl utrört i vatten och låt koka på svag värme i 5 minuter.
  5. Smaka av med salt och peppar. Servera med ris eller pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.