Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Toast med kallrökt lax och senapsdressing

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Senapsdressingen rör du ihop på ett ögonblick, ett gott alternativ till de färdigköpta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kantskör brödet. Stek det snabbt i brynt smör på båda sidor.
  2. Rör ihop dressingen. Skala och skär avokadon i skivor.
  3. Fördela ruccola och lax på brödet. Lägg på avokado och dressing. Strö över pinjenötter. Mal över svartpeppar. Servera med citron.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.