Tomatsallad är något av det godaste jag vet. Jag har alltid bara kört tomater och gul lök varvat, kryddat med grov svartpeppar och salt och en stark vinägrett. Detta låter ljuvligt gott, måste jag göra! OBS! En vass, gärna tandad, kniv är oumbärlig för att inte mosa sönder tomaterna så att saften rinner ut när man skär dem.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Mums alltså. Den dressingen till tomaterna var verkligen superb. Tack för receptet/ Inger
Det är alltid lika kul med recept som är enkla men ändå resulterar i fantastiskt god mat.Det här är just ett sådant recept.Jag började med att fixa ihop den här tomatsalladen så att den hann stå rumstempererat en stund medans fläskfilegryta och ris blev färdigt.Smakade mycket bra tillsammans.Tack för receptet Med vänlig hälsning Jocke