- Serverar: 4 portioner
- Tid: 25 minuter
Skriv ut
Det här äter vi helst bara med ett gott bröd till. Men det funkar ju med ris, pasta eller potatis också.
Instruktioner
- Dela och skär zucchinin i ca 2 cm tjocka skivor, eller halvmånar. Skala och skär löken i klyftor. Kärna ur och skär paprikan i bitar.
- Bryn färsen i olja, du behöver inte hacka sönder den så mycket, låt det vara lite större klumpar kvar. Lägg i vitlök, paprika, lök och zucchini och låt dem bryna med en stund.
Tillsätt tomaterna med sitt spad och buljongen (jag använder alltid flytande fond + vatten).
Smaksätt med salt, peppar och oregano eller timjan.
- Låt grytan sjuda på svag värme 10-15 minuter.
Publicerat den
20 augusti 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Det här var gott.. Uteslöt zucchinin och redde av med lite maizena. Det kommer att göras fler gånger.. Vi hade potatis till..
Detta provade vi häromdagen. Gott. Jag hade inga zucchini hemma, men kan nog rekomendera att ha det i.
Det här var jättegott! Jag hade en god passata hemma men inga burktomater, så jag tog det i stället. Åt rätten med ett gott lantbröd, det var mycket gott och annorlunda än den mat jag brukar laga, så det här kommer jag definitivt att göra om. Tack för ett bra recept!
Ser väldigt gott ut, tack för flera fina recept :)
Jättegod färsgryta. Vi tyckte mycket om det och kommer att laga det fler gånger. Klar femma. Tack för receptet.