Fransk fläskfilé med himmelsk sås.

Njutes med bakad potatis, potatisgratäng eller frasiga pommes frites.

Vill du testa att göra en bredare sökning klicka här: fläskfilé
Betyg (1 röst)
Antal personer
4 st

Gör så här

Bryn den putsade fläskfilén på hög värme tills den har fått fin färg. Salta och peppra. Efterstek den i ugnsfast form i 20-25 min i 200 g.
Fräs champinjonerna i köttpannan. Lägg upp den på ett fat så länge. Häll vinet i skyn efter kött och svamp. Tillsätt grädde, pressad vitlök, Cantadou och senapen. Låt puttra till lagom konsistens och smaka av med salt och peppar. Ta ut filén och skär den i medaljonger. Arrangera, lägg svampen på och slå såsen över.

Ingredienser (för måttangivelser vänligen logga in)

Fläskfilé, färska champinjoner, Dijonsenap, cantadou naturell, Vispgrädde, Salt, Peppar, Vitlök, Vitt vin, Margarin
Visningar:
2703
Sparat:
79

LIKNANDE RECEPT

Fläskfilé recept
Absolut bästa f..
av Marre73
över 2 månader
Fläskfilé bacon
av Queenie
över 2 månader
Himmelska gryta
över 2 månader
Fläskfilé du in
över 2 månader
Gryta med fläsk
av UllaC
över 2 månader
Fläskfilepanna
av Bojka
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.