Fransk fläskfilé med himmelsk sås.

Njutes med bakad potatis, potatisgratäng eller frasiga pommes frites.

Vill du testa att göra en bredare sökning klicka här: fläskfilé

Ingredienser

ca 600 g fläskfilé
200 g färska champinjoner
1 msk Fransk Dijonsenap
Cantadou Naturell ca 150 g
2 dl vispgrädde
Salt
Peppar
2-3 vitlöksklyftor
2 msk vitt vin
Margarin

Betyg (1 röst)
Antal personer
4 st
Visningar:
2490
Sparat:
79

Gör så här

Bryn den putsade fläskfilén på hög värme tills den har fått fin färg. Salta och peppra. Efterstek den i ugnsfast form i 20-25 min i 200 g.
Fräs champinjonerna i köttpannan. Lägg upp den på ett fat så länge. Häll vinet i skyn efter kött och svamp. Tillsätt grädde, pressad vitlök, Cantadou och senapen. Låt puttra till lagom konsistens och smaka av med salt och peppar. Ta ut filén och skär den i medaljonger. Arrangera, lägg svampen på och slå såsen över.

LIKNANDE RECEPT

Fläskfilé recept
av Marre73
över 2 månader
av Queenie
över 2 månader
över 2 månader
över 2 månader
av UllaC
över 2 månader
av Bojka
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.