Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fransk fläskfilé med himmelsk sås.

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Njutes med bakad potatis, potatisgratäng eller frasiga pommes frites.

Ingredienser

Instruktioner

Bryn den putsade fläskfilén på hög värme tills den har fått fin färg. Salta och peppra. Efterstek den i ugnsfast form i 20-25 min i 200 g. Fräs champinjonerna i köttpannan. Lägg upp den på ett fat så länge. Häll vinet i skyn efter kött och svamp. Tillsätt grädde, pressad vitlök, Cantadou och senapen. Låt puttra till lagom konsistens och smaka av med salt och peppar. Ta ut filén och skär den i medaljonger. Arrangera, lägg svampen på och slå såsen över.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Annafbg 25 oktober 2010

    Jättegott! Kanongoda smaker i såsen, jag ville bara ha lite mer vin och senap än vad som anges i receptet. Min mataffär hade inte naturell cantadou, så jag fick ta en naturell getfärskost i stället, men det blev väldigt gott. Tack för ett bra recept!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.