Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fransk köttpaté

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Lite ovanligare köttpaté, eftersom den innehåller leverpastej och champinjoner. Jättegod.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Blanda färsen först med salt, sedan med lök, pastej och peppar. Tillsätt mjöl, ägg, buljong och champinjoner. Rör tills färsen är väl blandad.
  3. Lägg den i en smord avlång form, ca 1½ liter. Släta till ytan och grädda i nedre delen av ugnen i ca 1 timme.
  4. Låt patén svalna innan den stjälps upp. Garnera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.