Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Många goda smaker och inte så fett.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör marinaden först. Lägg dragonen i vattnet några minuter så örterna får dra åt sej lite vatten. Blanda ner övriga marinadingredienser. Skär kycklingfiléerna i strimlor och blanda ner i marinaden. Låt marinera minst en halvtimme, gärna mer.
  2. Gör pajdegen genom att blanda alla ingredienser i en skål och krama om med händerna tills degen har en någorlunda fast konsistens. Ställ i kylskåpet en halvtimme. Tryck sedan ut den i en pajform och förgrädda ca 10 minuter i 225 grader.
  3. Stek under tiden kycklingen i olivolja. Skär brieosten i bitar. Hacka valnötterna. Lägg osten i botten på pajskalet, sedan de stekta kycklingbitarna, oliverna och sist valnötterna.
  4. Vispa samman ägg och mjölk med salt och peppar. Blanda ner rikligt med persilja och häll det över pajen. Sätt in i ugnen. Sänk värmen till 175 grader. Grädde ca en halvtimme.

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • LiliH 6 januari 2011

    Det här var verkligen jättegott!!!

  • [email protected] 17 maj 2013

    Det här smakade faktiskt illa. Fadd och oljig. Huh!

  • caste1 21 april 2015

    asics running shoes asics running shoes singapore http://asicssingapore.mennosource.org/

  • [email protected] 21 april 2015

    asics shoes singapore online asics sale singapore http://www.dardenplannedgiving.org/

  • Gwynamfie 21 april 2015

    asics running asics singapore outlet http://asicssingapore.mennosource.org/

  • sak2 21 april 2015

    asics sale singapore asics singapore online store http://asicssg.underthesunstudios.net/

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.