Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fransk löksill

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En god löksill med egen smak.

Ingredienser

Instruktioner

Koka lagen först: Blanda vinäger, kryddpeppar, lagerblad, vatten och vitlök i en kastrull och koka ca 5 min. Blanda ner honungen och ställ lagen att kallna. Skala och skiva löken. Låt sillen rinna av väl i ett durkslag. Skär den i jämnstora bitar och varva den med löken i en burk. Häll på lagen. Låt inläggningen stå ca ett dygn före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.