Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fransk rödkålssallad

 
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Kål är ett tillbehör som passar till det mesta. Vi som äter lågkolhydratkost har ofta kål på menyn. Denna rödkålssallad fungerar bra till en köttbit, särskilt till fläskkött. Hela satsen innehåller 18 gram kolhydrater.

Ingredienser

Instruktioner

Klyfta kålhuvudet, skär bort stocken och strimla kålen fint. Lägg kålen i en gryta, häll över saltet och vinäger, lägg på ett lock och sätt in i ugn i 45 minuter på 200°. När kålen svalnat blandar du ner den finhackade löken och vinägretten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.