Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fransk Rostbiff

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Suveränt gott, både ljummen eller kall.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Sätt ugnen på 125°C. 2. Lägg köttet på ett ugnssäkert fat och krydda med salt och peppar. Stick in en köttermometer så att spetsen kommer i den tjockaste delen. 3. Stek i nedre delen av ugnen tills innertemperaturen är 55°C för rött kött, 60°C för rosa och 65°C för genomstekt (beräkna 1 1/2–2 timmar). 4. Ta ut köttet och låt det kallna. Skär i tunna skivor.
  2. Men är även gott att äta lite ljumet.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Christina56 12 oktober 2008

    Till middag på söndagen ska det vara stek. Säger min 23 åriga son och kommer hem. Så det fick han en söndag med och var så nöjd!! Behöver jag säga att resterna slank med han hem. Tck än en gång för ett bra recept!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.