Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fransk timjangryta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vegetariskt

Ingredienser

Instruktioner

Stek grytbitarna i lite smör eller olja på medelstark värme. Blanda i vitkål, lök och vitlök och låt fräsa med några min. Häll på 2 dl vatten, en smulad buljongtärning, senap och creme fraîche. Koka ihop i 5 min. Krydda med salt, peppar och timjan. Rör ner paprikan. Servera med ris.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • BABOOS 15 november 2008

    Suveränt gott, blev denna gryta. Mycket lätt att tillaga. Bytade ut creame fraichen till laktos fri grädde.

  • lenasj65 3 april 2011

    En jättegod gryta som gillades av min ganska kräsna "plastdotter". Enkelt att göra vilket är ett extra plus. Använde Oatly havregrädde då hon inte tål mjölkprodukter :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.