Stek grytbitarna i lite smör eller olja på medelstark värme. Blanda i vitkål, lök och vitlök och låt fräsa med några min. Häll på 2 dl vatten, en smulad buljongtärning, senap och creme fraîche. Koka ihop i 5 min. Krydda med salt, peppar och timjan. Rör ner paprikan. Servera med ris.
Suveränt gott, blev denna gryta.
Mycket lätt att tillaga.
Bytade ut creame fraichen till laktos fri grädde.
lenasj653 april 2011
En jättegod gryta som gillades av min ganska kräsna "plastdotter". Enkelt att göra vilket är ett extra plus. Använde Oatly havregrädde då hon inte tål mjölkprodukter :)
Suveränt gott, blev denna gryta. Mycket lätt att tillaga. Bytade ut creame fraichen till laktos fri grädde.
En jättegod gryta som gillades av min ganska kräsna "plastdotter". Enkelt att göra vilket är ett extra plus. Använde Oatly havregrädde då hon inte tål mjölkprodukter :)