Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Franska sniglar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Förrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ingredienserna till vitlökssmöret. Pressa vitlöksklyftorna, finhacka schalottenlöken och persiljan. Rör i hop med smöret.
  2. Fyll snigelskalen med 1 snigel och 1 klick vitlökssmör. Ställ i grovt salt eller i snigelpanna.
  3. Gratinera i 275 grader varm ugn 5-10 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.