Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Franska ärtor

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Spännande sallad till de flesta maträtter. Passar också på ett buffébord

Ingredienser

Instruktioner

Fräs löken glansig i matfettet. Tillsätt ärtorna, strö över salt och peppar och låt det hela fräsa under lock på svag värme cirka 5 minuter. Blanda i strimlad sallad. Tillsätt mer matfett och sjud vidare ett par minuter.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • popik 21 april 2009

    Detta är ett himla gott tillbehör, ibland brukar jag även ha i lite syltlök också.

  • ullutt 22 april 2009

    Tack för tipset, det ska jag prova någon gång. Hälsningar Ulla

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.