Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Franska biffar med rotsaker

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Biffar med rostade rot- och grönsaker och tomatsås, en god kombination.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda köttfärsen med ägg, kapris, senap och den gula löken Finhackad samt 1 msk timjan och två- tre mak kalvfond. Salta och peppra rikligt. Forma till små pannbiffar och stek på medelvärme till de är klara. Lägg dem i en liten form. Skala och skiva rotsakerna, ( dock ej rödbetorna ) och lägg över i en smlrd ugnsplåt. Ringla över olivolja och strö på timjan. Rosta på 225 grader i ca 35-40 minuter. Ringla lite honung över rotsakerna och servera med pannbiffarna och en tomatsås. Tomatsås se ceparat recept.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bikbok 25 juni 2009

    Så gott det ser ut :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.