Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Franska fläskkotletter

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En god kotlett med inspiration från Frankrike.

Ingredienser

Instruktioner

Stek kotletterna i smör i en het panna, ca 3 min på varje sida, tills de får fin färg. Strö över persiljan blandat med dragon och eventuellt grönpeppar. Slå på all vätska. Låt såsen och kotletterna koka ihop 5-10 min. Smaka av med salt och peppar. Under tiden som kotletterna steker gör du i ordning grönsakerna. Ansa dem, slanta morötterna och skär salladslöken/purjolöken i mindre bitar. Skär av ändarna på sockerärterna. Koka upp lättsaltat vatten. Koka grönsakerna i 3-4 min, de ska fortfarande vara spänstiga. Fräs grönsakerna i en kastrull eller stekpanna i lite smör. Servera kotletterna med de smörstekta grönsakerna och gärna ris till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.