Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fransyska på kanelen

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 3 timmar
Skriv ut

Köttgryta med – just det – kanel.

Ingredienser

Instruktioner

Putsa fransyskan och skär till tärningar. Bryn köttet i smör. Skär morötter och lök i bitar och bryn därefter grönsakerna. Häll vattnet i stor gryta. Tillsätt det brynta köttet och samtliga kryddor. Rör i köttfond och tomatpuré. Vänta med de brynta grönsakerna. Koka grytan försiktigt i 90 minuter. Tillsätt de brynta grönsakerna. Koka ytterligare 30-45 minuter. Servera med kokt potatis. Voilá!

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • alex2 19 december 2009

    Tog en halv tsk malen kanel istället, det blev jättegott!

  • sikaal 14 april 2010

    Jättegott!! Nästa gång skall jag reda av den en aning, blev lite blaskig. Jag hade vinbärsgelé till. Tack för receptet Lena

  • ingemar75 12 januari 2011

    Supergod gryta.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.