Fransyska vitlök recept

Laddar...
Din sökning gav 87 träffar
Ungersk gulasch

Servera den här mustiga gulaschen som den är direkt ur grytan. Den Ungerska besättningsmedlem på båten där jag var kock och som lärde mig detta recept blandade ihop en lös smet av ägg, vetemjöl, olja ..

Skrivet av jan-gunnar-j
för över 2 månader sedan
Läs recept

Gordon Ramseys Biff wok med nudla..

Någon mer än jag som såg programmet Grodon Ramseys Cookalong Live avsnitt nr. 5? Jag tyckte Biffwoken med nudlar, paprika och böngroddar så gudomlig ut. Lagade rätten och jag kan säga att detta kommer..


Marinerad nötstek i gryta

Genom att marinera köttet blir smaken fylligare och köttet mörare. Här marineras steken ett dygn i öl och kryddor, bräseras med grönsaker i en gryta och serveras i tunna skivor med en mustig sås.
Pepparkaksstek

Otroligt gott med potatis, grönsaker efter tycke, den härliga såsen som blir av spadet och med lingon/gelé. Väldigt enkelt och blir lätt en favorit!Pulled Cow

Pulled Cow är rätten för dig som inte äter griskött eller för dig som inte har annat än rn nötstek i frysen. Receptet innehåller både en egen kryddblandning och en tuch av chili. Kan varieras med d..

Beef jerky cowboy style (torkat k..

Detta kött har jag älskat redan som barn. Jag har sedan gjort dem till mina barn och nu är det barnbanen som också är tokiga i det. Numer finns den på ICA Maxi, men är väldigt dyr. Här kommer receptet..

Baeckaoffa

"Nationalrätt" från Alsace. En mycket bra bjudrätt vilken sköter sig själv i väntan på gästerna. Om det mot förmodan blir något över smakar grytan utmärkt dagen efter, eller fryst till ett senare ti..