Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fras våfflor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Perfekta

Ingredienser

Instruktioner

Rör ut bakpulver och salt i mjölet och mjölet i vattnet. Vispa grädden hårt och vänd ner mjöl och vattenblandningen samt svalnat smält smör. Spara lite av smöret att smörja järnet med första gångerna. Lägg cirka 1 dl smet i järnet åt gången. Grädda frasvåfflorna i 2-3 minuter. Lägg upp frasvåfflorna på galler för sig eller servera dem helst direkt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • LoveOfNature 14 mars 2009

    De blir ännu bättre om smeten får stå kallt i 12 timmar innan gräddning. :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.