Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frasig makrilltoast

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Enkel och jättegod smörgås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250º.
  2. Rör samman makrill, crème fraiche, den rivna löken och svartpeppar.
  3. Dela bullarna så du får fyra halvor. Bred på fyllningen och strö över osten.
  4. Grädda mitt i ugnen i ca 8 minuter eller tills osten fått en aning färg.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • InHeaven 16 maj 2009

    det låter ju gudomligt då jag är tokig i makrill i tomatsås, måste testas

  • KochinaW 9 augusti 2015

    Har skrivit utav receptet, kommer att testa någon dag.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.