Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frasiga goknyten

 
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Experimenterade med smaker som jag gillar och sånt jag hade hemma. Resultatet blev riktigt smarrigt! Om man vill ha ett vegetariskt alternativ så utesluter man bara skinkan. Om man har äggintolerans penslar man istället med mjölk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina smördegsplattorna och kavla ut dem en och en mellan 2 bakplåtspapper, till en rektangulär platta. Bred ut 1 msk basilikapesto/platta.Bred ut över hela plattan. Skär fetaosten i tärningar, strimla skinkan. Fördela skinkstrimlorna på smördegsplattorna, på ena halvan. Gör likadant med fetaosten. Toppa med soltorkade tomatcremen. Vik över den ena halvan, så att den blir kvadratisk.Nyp ihop kanterna och lägg på bakplåtspappersklädd plåt. Pensla med äggula.
  2. Grädda i 200 graders ugn i 15 minuter.
  3. Ät med en fräsch sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.