Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frasiga våfflor

(2 kommentarer)  
Frasiga våfflor Frasiga våfflor
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Jättegoda och frasiga våfflor. Jag gräddar varefter dom går åt. Det är godast så.

Ingredienser

Instruktioner

Smält margarin, dra kastrullen från värmen och häll i mjölken. Vispa i mjöl, marsan, bakpulver och salt till en slät smet. Hetta upp våffeljärnet, smörj den första laggen, sedan behöver det inte smörjas. Grädda våfflorna ett par minuter till fin färg. Det tar lite längre tid än för vanliga våfflor men resultatet blir så gott och fint trots att de varken innehåller ägg eller grädde.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • evamagnusson 25 mars 2012

    Jättegoda våfflor, gjorde dessa igår, gjorde även klassiska frasvåfflor med Grädde. Alla som åt röstade på de utan grädde och ägg. Kanongoda, har aldrig ätit godare våfflor. Vaniljdoften som steg från järnet var underbar!

  • Buspippi 29 mars 2012

    Super goda våfflor och enkla att göra. Bara plus från oss. Vi åt dem på våffeldagen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.