Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frasiga zucchinibollar med pinjenötter

 
Skriv ut

Det här gröna bollarna är inte bara ett färgglatt inslag utan gör sig även bra både varma och kalla. Som gjorda för en buffé helt enkelt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll av spadet från kikärterna och skölj dem i vatten. Mixa fint i en matberedare och skrapa sedan ner i en bunke. Blanda ner brödsmulorna. Riv zucchini fint på ett rivjärn och pressa ut så mycket vätska du kan. Hacka rödlöken fint.
  2. Blanda ner zucchini, rödlök, majsstärkelse, olivolja, rostade pinjenötter, salt och svartpeppar. Rulla till bollar och stek dem gyllenbruna i lite olja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.