Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frastryffel

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Denna mörka chokladtryffel innehåller frasiga kex och annat gott. Skär tryffeln i små bitar och njut dem till en kopp kaffe eller som dessert efter en god middag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka chokladen och lägg den i en skål med hög kant. Koka upp grädden och häll den över chokladen. Rör runt så att chokladen smälter.
  2. Vispa ner det mjuka smöret i klickar. Smaksätt med likör eller rom.
  3. Blanda kexbitar med cornflakes och kalaspuffar. Varva de frasiga ingredienserna med chokladsmeten i formen. Ställ formen i kylen och låt tryffeln stelna. Skär sedan i småbitar och servera.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.