Instruktioner
Ugn 200 grader.
Bryn köttet och krydda med salt och vitpeppar.
Lägg köttet i en gryta, slå över buljongen och koka på svag värme i ca 30 min.
Ansa och skölj paprika och purjolök. Skär purjon i tunna ringar och paprikan i mindre bitar.
Skala bananen och skär den i skivor.
Lägg köttet i en ugnssäker form (inte buljongen, den ska användas till såsen).
Fördela purjolök, paprika och banan över köttet.
Fräs margarin, curry och paprikapulver i en kastrull. Rör ned mjöl och späd med buljong och grädde. Låt såsen koka några minuter.
Tag kastrullen från värmen, rör ner paprikaosten och rör tills såsen är slät. Häll såsen över köttet och gratinera rätten i ugnen ca 15 minuter.
Servera med kokt ris och sallad till.
Jag skippar bananen och köper paprika pikantost i charken.