Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fredagsmyskyckling

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Istället för, till eller varför inte dagen efter fredagsmyset.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Obs! Kycklingiléerna måste vara färska eller tinade.
  2. Vispa upp äggen med en gaffel i en djup tallrik. Krossa chipsen till smulor och häll på en separat tallrik. Doppa filéerna först i ägg och sedan i chipssmulorna så de täcks ordentligt.
  3. Stek i stekpanna med matfett och servera med potatiskrokettet, vitlöks- eller ranchdipp och en sallad.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.