Strimla skinka och kycklingfilén. Lägg köttet i en Japansk soya marinad ett par timmar - blir mört och får lagom fin färg.
Efter ett par timmar i marinaden...
Fräs skinkan och kycklingen i olja i en het wokpanna - lite i taget och lägg över köttet på ett fat.
Lägg i och stek den kinesiska kålen, små broccolibuketter, vitlök, färskriven ingefära, strimmlad purjo, paprika, rödlök i olja, i en wokpanna.
Häll på ett par dl vatten. Tillsätt några stänk fisksås, en eller ett par tsk sambal oelek, 1 - 2 msk ostronsås, 1 tsk Red Curry Paste, 1 msk flytande honung. Salt och peppar behövs inte...
Låt det små puttra i wokpannan en liten stund.
Gör en topredning - på lite vatten och arrowrot. Tillsätt redningen under omrörning. Tillsätt köttet och låt puttra i ca 15 minuter.
Klart att servera!