Instruktioner
Rulla fileérna i dina favorit krydor(de fårhelst gärna vara marinerade, det blir mörare då.. ni vet..) Bryn dem så att de får en gyllenbrun yta. Sedan ställer ni in dem i ugnen på 175-200grader) När köttet är vitt är de klara =). När de är nästan klara kokar ni upp den fäska pastan(ca 2 min)och slår sedan av vattnet. Pressa ner vitlöken i pastan(i kastrullen) + lite extra kryddor och msChengs soja så att pastan blir gyllenbrun(ej japansk soja den har en annan smak).Slå i lite av nån sorts buljongHäll i grädden, ta inte allt på en gång. Koka upp så att pastan blir krämig salta om nödvändigt. Toppa med färsk timjan eller basilika och en grönsallad brevid
Otroligt gott
Väldigt gott! Då snålade jag ändå med kryddorna för barnens skull.
Super gott kommer definitivt göra den igen
Hade inga höga förhoppningar, men det här var faktiskt överraskande gott och enkelt. Kommer garanterat att göra det fler gånger!