Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fresh Island-kyckling med couscoussallad.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Gott och nyttig till kvällen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att göra en marinad av dipmixen, olivoljan och vattnet. Låt kycklingen marineras i minst en timme. Stek sedan kycklingen i ugnen, ca 40 minuter på 175 grader.
  2. Häll couscousen i en skål. Koka upp vatten, buljong och vitlöksolja och häll sedan över couscousen, täck skålen med plast och låt svälla i 10 minuter.
  3. Hacka tomat, paprika och rödlök och fräs i olja i en stekpanna. Blanda ner pressad citronsaft och färsk persilja i grönsaksfräset.
  4. Spola av kikärterna och blanda ner dem och grönsaksfräset tillsammans med couscousen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.