Friterad recept

Laddar...
Din sökning gav 192 träffar
Chimichangas (Friterade mexikansk..

I norra Mexiko äter man ofta chimichangas med olika fyllningar. Jag har själv inte gjort dem efter just detta recept, men jag har ätit dem och de var underbara. Så varsågoda, här är receptet! Har man ..


Friterade bananer

En av de godaste desserter jag vet Det låter kanske lite omständigt, det här, men det är verkligen värt besväret!!! Supergott!


Meze -Friterad fetaost

Åt detta på en restaurang i Danmark, oj va gott. Måste provas, passar utmärkt till en liten grekisk buffé eller bland andra smårätter i gott sällskap. Jag använde 200 g, alltså ett helt paket, och del..


Friterade bananer

Väldigt gott med det söta och det syrliga av crème fraichemoussen jag mixade ihop. Även kanelsirapen passade mycket bra in.Friterade spjäll med sötsur sås

De här spjällen ska friteras, och det kan du göra i en stor gryta. Du kan även krydda spjällen enligt receptet och steka dem i 225° ugn och servera såsen till. Traditionellt äts den här rätten som för..


Amerikanska kamben med barbecueså..

Helt underbara kamben som min fru gör, hon jobbar som kock och har fått mkt beröm för dessa, de smälter i munnen. Receptet bygger på ugn men vi grillar även dessa på grillen på sommaren och det bäst..


Chips

Gör egna chips, två olika varianter

Skrivet av Inaktiv-Medlem
för över 2 månader sedan
Läs recept

Bostongurka

Bostongurka är en svensk uppfinning. Gott till korv, stekt kött, stekt och friterad fisk, smaksättning i dressing och dipsås. Bostongurka är en inläggning bestående av mycket fint tärnad gurka och ..

Fish 'n' chips

Jag älskar fish and chips...godast är den förstås i England. I England väljer du vilken fisk du vill ha friterad till dina chips, jag tycker bäst om torsk men rödspätta var min svärfars favorit. Stän..