Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Langos utan potatis

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Supergoda gör dom ofta när min dotter kommer hem med kompisar och de är sugna på nåt .Går bra att frysa men är som godast nygjorda.

Ingredienser

Instruktioner

Rör ut jästen i 1 dl vatten och tillsätt sockret . Låt stå i ca 10 min . Blanda mjöl och salt och tillsätt vattnet och jäst och arbeta till en deg . Jäs 1 tim. Ta upp degen på mjölat bakbord, kavla ut och ta ut runda mått eller skär fyrkanter . Jäs ytterligare i 10 min dra ut degen innan du friterar den. Hetta upp olja och fritera langosen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bakmimmi 16 maj 2010

    Jättegoda och enkla att göra, bra när man inte har kokt potatis.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.