Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Friterad sill

 
Skriv ut

Vanlig inläggning i alla ära, men varför inte fritera sin sill.

Ingredienser

Instruktioner

1. Börja med att skära upp sillen i bitar, lägg sillen på ett hushållspapper så att den blir helt torr. 2. Mixa dillfrön och fänkålsfrön och blanda i en bunke och tillsätt sedan den torkade dillen. Smaka upp mjölet med kryddblandningen. 3. Lägg upp mjölet, äggen och ströbrödet i separata bunkar och panera sillbitarna. 4. Värm upp oljan till 180 grader och fritera sillen tills den fått en gyllen brun färg. Ta upp med hjälp av en hålslev och lägg på ett hushållspapper. 5. Ät direkt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.