Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Friterade kalkonstrimlor med citronaioli

 
  • Serverar: 3 portioner
Skriv ut

Detta äter du lika mycket med ögonen som med munnen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda senapen med kalkonen och vänd i lättvispat ägg, vetemjöl och ströbröd. Fritera eller stek i rikligt med olja. Låt rinna av på papper. Salta.
  2. Blanda aiolin med citronsaften. Varva sallad, kalkon, gräslök och citronaiolin i en trevligt vikt pappersstrut, servera med pommes frites.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.