Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Friterade räkbollar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Små, goda, krispiga bollar med smak av asien...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg risnudlarna i blöt ca 20 min. Skala räkorna och avlägsna tarmen. Hacka räkor, salladslök och vattenkastanjerna och lägg i en skål. Tillsätt äggvita, fisksås, sesamolja och ostronsås. Krama ur allt vatten från risnudlarna och klipp ner i mindre bitar tillsammans med räksmeten. Forma smeten till små munstora bollar och fritera gyllenbruna. Låt rinna av på hushållspapper.
  2. Servera med ljus soya eller en risvinegrättsås.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Littlechef 25 juli 2009

    Tack så hemskt mycket för receptet, har letat efter det här länge : ) Vill gärna få en bra kinesisk middag och det här är en bra start ^^ Ska se till att nästa gång det blir middag ska det här stå på menyn.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.