Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frittata med rökt sidfläsk

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det låter riktigt gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ägg, salt och peppar i en bunke. Stek sidfläsk, potatis, paprika, zucchini, champinjoner, salt och peppar i en stor stekpanna. Strö över timjan och basilika.
  2. Häll äggsmeten i pannan och stek på svag värme. Lyft försiktigt i fyllningen några gånger så att lös smet kan rinna ner.
  3. Frittatan är klar när den stelnat, men fortfarande är krämig på ytan. Servera direkt i pannan eller stjälp upp på ett serveringsfat.
  4. Spenatsallad Blanda samman en dressing av olivolja, balsamvinäger, vårlök salt och peppar. Blanda spenaten med örterna och slå över dressingen och vänd försiktigt runt salladen så att dressingen fördelas.
  5. Lägg upp på ett fat eller toppa frittatan med salladen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bodilla 3 juli 2008

    Det här var det godaste jag ätit på länge!!! (Ändå har jag ätit mycket gott!) En enormt god salld och en fantastisk frittata, blir till en kombination som bara måste smakas!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.