Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frittata med rimmat fläsk och spenatyoghurt

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God buffémat...mellanmål...lunch...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj spenaten noggrant och skär den i strimlor till spenatyoghurten. Vänd ner den i yoghurten och smaksätt med vitlök, salt och svartpeppar.
  2. Sätt ugnen på 275°C.
  3. Skär fläsket i bitar och stek. Låt fläsket rinna av.
  4. Skär tomater, zucchini, champinjoner och lök i skivor. Fräs dem mjuka tillsammans med lite smör i ugnssäker stekpanna.
  5. Tillsätt fläsket när det är klart.
  6. Vispa ihop ägg och mjölk i en bunke.
  7. Tillsätt ost, smaksätt med salt och peppar.
  8. Häll äggblandningen över fläsk- och grönsaksblandningen i stekpannan och låt steka i några minuter.
  9. Grädda frittatan högt uppe i ugnen tills äggblandningen stelnat.
  10. Stjälp upp frittatan på en skärbräda och skär den i tårtbitar. Servera...

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • AnnaBorwin 3 april 2009

    Den här måste jag prova.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.