God buffémat...mellanmål...lunch...
Instruktioner
- Skölj spenaten noggrant och skär den i strimlor till spenatyoghurten. Vänd ner den i yoghurten och smaksätt med vitlök, salt och svartpeppar.
- Sätt ugnen på 275°C.
- Skär fläsket i bitar och stek. Låt fläsket rinna av.
- Skär tomater, zucchini, champinjoner och lök i skivor. Fräs dem mjuka tillsammans med lite smör i ugnssäker stekpanna.
- Tillsätt fläsket när det är klart.
- Vispa ihop ägg och mjölk i en bunke.
- Tillsätt ost, smaksätt med salt och peppar.
- Häll äggblandningen över fläsk- och grönsaksblandningen i stekpannan och låt steka i några minuter.
- Grädda frittatan högt uppe i ugnen tills äggblandningen stelnat.
- Stjälp upp frittatan på en skärbräda och skär den i tårtbitar. Servera...
Publicerat den
2 april 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Den här måste jag prova.