- Serverar: 4 portioner
- Tid: 10 minuter
Skriv ut
Det bästa recept jag har ätit hemma gjorda frityr bananer på.
Instruktioner
- Blanda mjöl och mjölk med ägg gulorna. Tillsätt socker och vaniljsocker.
Vispa ägg vitorna hårt och tillsätt det försiktigt i smeten.
Rulla banan halvorna i mjöl och doppa de sedan i frityr smeten så att de täcks av smeten.
- OBS.
STÄNG FLÄKTEN och koka upp olja i en temperatur runt 160-170 grader. Använd en gaffel för hjälpa att de rullar runt i oljan.
Fritera bananerna i 10 minuter tills de är gyllenbruna.
- Servera med vaniljglass och sirap.
Publicerat den
9 februari 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Hur i helvete kan du lägga upp ett sånt värdelöst djävla recept?Rulla bananen i mjöl????? Smeten fastnar ju för i helvete inte!!!
Kanongott!! Tack för receptet!