Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frövi tekakor

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 25-50 portioner
Skriv ut

Mycket goda tekakor

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg havregryn i en bunke värm mjölken till 37 grader, låt stå och svälla i 15 minuter ( mjölk+havregryn). Smula jästen och smält margarinet, tillsätt övriga ingredienser.
  2. Låt jäsa i bunken i 20-30 min.
  3. Kavla degen i cm-tjocka, tag ut kakor, låt jäsa 30 min på plåt.
  4. 225 grader 8-10 min.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Milla81 19 mars 2008

    De här tekakorna gjorde min mamma när jag var liten.. De är verkligen jättegoda! Jag brukar sjäv baka dom men jag orkar inte kavla och göra tekakor. Jag gör 48 småbullar istället. Milla

  • MrsNetis 17 februari 2009

    Hej! Såg att du inte hade någon bild, jag råkade ha en. Hoppas det gick bra att jag la till den. Visst är de goda!! Mvh Mrs Netis

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.