X

Frosting cupcakes choklad recept

Laddar...
Din sökning gav 105 träffar
Choklad cupcakes med vit choklad ..

Choklad och vitchoklad är bästa vänner. Cupcaken var inte alldeles för söt som cupcakes kan vara (cream cheese frostingen exempelvis), utan den blev helt perfekt! Det var som att äta en saftig muf..

Mintchoklad cupcakes med vit chok..

Vad passar bättre till choklad än mint? Det tycker jag är en gudomlig kombo som ofta är underskattad. Här får ni kladdiga chokladmuffins med mintsmak med en krämig frosting på vit choklad. Mums!


Chocolate Cupcakes med DDL Frosti..

Martha Stewarts 'One-Bowl' Chocolate Cupcakes med DDL Frosting Detta recept är Martha Stewarts kända choklad cupcakes som man fixar med endast 1 skål/bunke, alltså väldigt enkla! Otroligt mjuka, smak..

Brownie cupcakes med rich chocola..

Löjligt enkla cupcakes att baka men resultatet är för bra för att vara sant! Frostingen är precis som namnet förklarar, väldigt smakrik och chokladig! Det bästa var också att frostingen höll sin form ..Neapolitan cupcakes med jordgubbs..

Härligt goo och mjuk cupcake med en frosting som knäcker de flesta! Frostingen smakade som hemmagjord jordgubbsglass påpekade flera, o vem älskar inte det? Till cupcaken så gör man en vaniljsmet o..