Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frukostbullar med grahamsmjöl

 
  • Serverar: 60 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Nyttiga frukostbullar med inslag av solroskärnor, pumpafrö/linfrö. Bakas med fördel av ekologiskt odlade råvaror.

Ingredienser

Instruktioner

Lös upp jästen i lite vatten, slå på resterande vatten. Tillsätt 1 liter av mjölet (blanda t.ex graham och vete) och blanda till en "fördeg". Låt degen vila i rumstemperatur ca 30 minuter. Blanda i övriga ingredienser (smöret ska vara mjukt) och arbeta till en smidig deg. Dela degen i fyra delar och gör en längd som skärs i 15 lika bitar och lägg på plåtar. Låt jäsa under bakduk i ca 40 minuter. Grädda i 225 gr C ca 10 min. låt svalna under bakduk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.