Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fruktbröd

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Saltå Kvarn skriver: Av det naturen ger. Och inget annat. Vad jag tycker: Brödet med det där "lilla extra"!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda allt utom vetemjöl och låt jäsa 20 min.
  2. Blanda i vetemjölet och låt jäsa 20 min till.
  3. Sätt ugnen på 250 grader.
  4. Dela degen i två bitar och gör runda limpor eller lägg i korgar, låt jäsa ytterliggare 30 min.
  5. Dra ner temperaturen till 200 grader och sätt in bröden som ska bakas i 25 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.