Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chili/ananassallad med vitt chokladfluff

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ser så god ut.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka chokladen och lägg den i en bunke. Koka upp grädde med vaniljstång. Slå den kokande grädden över chokladen och rör tills den smält. Låt gräddblandning kallna i kyl till 0°.
  2. Skala och ta bort stocken på ananasen. Skär ananasen i små tärningar och marinera den i honung tillsammans med chili.
  3. Vispa upp gräddblandning till fluff med vispmaskin.
  4. Servera med fruktsalladen i botten på glaset och toppa med fluffet. Pudra gärna på lite Ögonblink kakaopulver.
  5. (Fluffet kan inte vänta så vispa upp det precis innan servering.)

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • blondie_sandra 4 september 2011

    Den ser jätte god ut men det var svårt att få "fluffet" bra. Det var inte så gott som det såg ut men nån annan kanske har bättre erfarenhet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.