Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fruktsallad med mascarpone creme

 
Skriv ut

Mmm, så gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ägg och socker vispas ihop lätt Tillsätt en burk mascarponeost och vispas lätt och luftigt.
  2. Riv skalet av en lime och pressa ut saften, blanda ner i smeten.
  3. Vispa de två vitorna till hårt skum och vänd ner i smeten.
  4. Tärna persikor eller 10 aprikoser och ½ jordgubbar.
  5. Fördela i skålar, strö över mandelbeskvier. Fördela cremen över. Låt stå i kylen ½-1 tim före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.