Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hemlagade cocktailbär

 
Skriv ut

Använd cocktailbären till garnering på tårtor, i drinkar och fruktsallader.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och kärna ur de avrunna bären.
  2. Lägg dem i mindre glasburkar.
  3. Koka upp vattnet. Häll i den vita sirapen och låt koka i 5 minuter. Blanda likören i lagen. Rör om ordentligt. Häll lagen över bigarråerna. Förslut burkarna.
  4. Cocktailbären är klara att använda efter 2-3 veckors förvaring.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.