Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fruktsallad i kryddgelé

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vacker, kryddig och sval efterrätt i gelé...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär frukterna i mindre bitar. Fördela dem i fyra glas.
  2. Blötlägg gelatinbladet i rikligt med kallt vatten i 5 minuter i en skål. Ta upp gelatinbladet och krama ur vattnet.
  3. Koka upp vatten, urskrapad vanilj, stjärnanis och honung i en kastrull.
  4. Lyft upp stjärnanisen, lägg i gelatinbladet och rör om tills det har smält.
  5. Låt svalna lite och häll sedan blandningen i glasen. Låt stelna helt i kylen, ca 30 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.