Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fruktsallad med len mascarponekräm

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Receptet på mascarponekrämen hittade jag på expressens sida, som egentligen ska vara en sås, men för mig blev det en kräm eftersom jag vispade grädden för hårt. Men det blev ett gott misstag.

Ingredienser

Instruktioner

Rör ihop mascarponeost med kesella vanilj till en slät blandning i en skål. Vispa grädden, löst för sås och lite hårdare för en kräm. Blanda grädden med mascarpone- och kesellablandningen. Skär valfri frukt i bitar, jag tog banan, kiwi, äpplen och vindruvor, blandade även i en burk konserverad frukt. Servera frukten tillsammans med såsen/krämen och valnötterna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.